Meest gestelde vragen

Kies bij je inschrijving voor ‘betalen op factuur’. Je ontvangt van ons een factuur in je mail, welke je op kan geven bij het KMO. Tijdens je opgave bij het KMO voer je deze factuur in en betaal je jouw deel. 

Tijdens het doen van je bestelling kan je kiezen voor de knop ‘betalen op factuur’. Als je deze optie kiest, dan ontvang je van ons een factuur in je mail. 

De accreditatiepunten worden door ons binnen twee weken na de scholing bij de verschillende registers ingediend. Hiervoor hoef je zelf in principe niks te doen. Wij kunnen dit echter alleen als we complete en correcte gegevens van je hebben. Tijdens de scholing controleren we deze altijd, dat is dan ook het moment om (evt. nogmaals) aan te geven voor welk register je de punten toegekend wilt hebben. Bekijk ook onze pagina over accreditatie.

Natuurlijk hopen wij dat iedereen die zich voor een scholing inschrijft de gehele cursus aanwezig is. Uiteraard kan het gebeuren dat dit onverhoopt niet lukt. Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons. Tot acht dagen voor de scholing kan er geannuleerd worden. Je krijgt dan het scholingsgeld, minus 10 % administratiekosten, terug. Helaas vindt er geen restitutie plaats na acht dagen voor de scholing. Zie voor al onze voorwaarden deze pagina

Jazeker, na het volgen van de scholing ontvang je altijd een evaluatieformulier en een bewijs van deelname in je mail (let op: het kan gebeuren dat deze in de spam terecht komt). 

Soms gebeurt het dat onze e-mails in je spam terecht komen, we doen er alles aan om dit zo min mogelijk voor te laten komen, maar het kan voorkomen dat dit toch gebeurt. Check dus ook even je spambox. Kan je ze nog steeds niet vinden: mail ons! 

Alles wat wij in ons aanbod hebben, komt zo snel mogelijk online. Sommige scholingen bieden we vaker aan, andere komen niet terug. Onze site in de gaten houden is dus altijd handig als je een scholing verwacht, daar staat ons actuele aanbod. Mocht je over een specifieke scholing de vraag hebben of hij inderdaad nog in onze planning komt, dan kan je ons natuurlijk mailen. Heb je suggesties voor een scholing? Laat het ons weten! 

Wij vragen altijd aan de spreker of we cursusinhoud mogen delen met deelnemers. In overleg met de spreker sturen wij dus de inhoud van de cursus geheel of gedeeltelijk naar jullie. Dit gebeurt meestal voor aanvang van de cursus, maar zal soms ook tijdens of na de scholing zijn.

Het grootste gedeelte van onze scholingen wordt gegeven op onze eigen locatie, Nieuwe Marktstraat 54D. Hier is voldoende ruimte voor een theoretisch en praktisch deel. Sommige scholingen vragen om een andere soort ruimte, op dat moment wijken we uit naar een passende plek. De locatie waar je verwacht wordt is altijd terug te vinden op de sitepagina van de scholing en in de informatiemail die je ontvangt. Volledige informatie over de locaties vind je hier

De locatie is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. Het station is 5 minuten lopen verwijderd van onze locatie. Lopen is goed voor je! 

P2 Oude Stad is de dichtstbijzijnde parkeerplaats (3 minuten lopen), waar over het algemeen voldoende plek is om je auto neer te zetten en waar je €7,50 euro betaalt voor een dagkaart (of €2,40 per uur).

Sluit je ook aan bij Denkfysio

Ontvang een alert op het moment dat er belangrijke ontwikkelingen zijn in ons vakgebied.