De gezichten achter Denkfysio

“Je vak is je hobby; daarom een leven lang leren”

bart-zw

Bart Roelofs

Oprichter, sportfysiotherapeut, ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen/uitdagingen, Bij Denkfysio is het een feest om met ons team een altijd inspirerend scholingsaanbod met de beste sprekers ‘from all over the world’ neer te zetten :-). In dit geweldige bedrijf hou ik mij vooral bezig met ons programma, de conventie, de PR/marketing en het contact met de sprekers. Daarnaast ben ik ook nog praktiserend sportfysiotherapeut/docent in Nijmegen.

bart-zw

Bart Roelofs

Oprichter, sportfysiotherapeut, ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen/uitdagingen, Bij Denkfysio is het een feest om met ons team een altijd inspirerend scholingsaanbod met de beste sprekers ‘from all over the world’ neer te zetten :-). In dit geweldige bedrijf hou ik mij vooral bezig met ons programma, de conventie, de PR/marketing en het contact met de sprekers. Daarnaast ben ik ook nog praktiserend sportfysiotherapeut/docent in Nijmegen.

Charlotte van Westerhuis

Gek op alles wat met hardlopen en voeding te maken heeft. Mijzelf en anderen uitdagen is dan ook iets wat ik graag doe. Dit zowel als fysiotherapeut als in mijn rol bij Denkfysio. Informatie over de scholingen zul je geregeld van mij ontvangen. Daarnaast zorg ik er ook voor dat je de accreditatiepunten ontvangt. Maar de meeste uitdaging vind ik in het beheren van de website. De site zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk maken voor jou als bezoeker wil ik dan ook graag realiseren.

charlotte-zw
charlotte-zw

Charlotte van Westerhuis

Gek op alles wat met hardlopen en voeding te maken heeft. Mijzelf en anderen uitdagen is dan ook iets wat ik graag doe. Dit zowel als fysiotherapeut als in mijn rol bij Denkfysio. Informatie over de scholingen zul je geregeld van mij ontvangen. Daarnaast zorg ik er ook voor dat je de accreditatiepunten ontvangt. Maar de meeste uitdaging vind ik in het beheren van de website. De site zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk maken voor jou als bezoeker wil ik dan ook graag realiseren.

babette-zw

Babette Biemans

Bergen, mensen, wielrennen, hardlopen, klimmen en eten zijn deel van mijn wekelijkse routine. Naast het werken als fysiotherapeut stort ik mij graag met al mijn enthousiasme in het uitwerken van nieuwe ideeën die van tijd tot tijd falen óf slagen. Dat laatste aspect vervul ik grotendeels bij Denkfysio, en ik vind het geweldig. Daarbij houd ik mij binnen Denkfysio met name bezig met het deelnemerscontact voorafgaand, tijdens en na de scholing. Ook heb ik contact met de sprekers, doe ik accreditatie-aanvragen en zorg ik voor scholingen gericht op studenten. 

babette-zw

Babette Biemans

Bergen, mensen, wielrennen, hardlopen, klimmen en eten zijn deel van mijn wekelijkse routine. Naast het werken als fysiotherapeut stort ik mij graag met al mijn enthousiasme in het uitwerken van nieuwe ideeën die van tijd tot tijd falen óf slagen. Dat laatste aspect vervul ik grotendeels bij Denkfysio, en ik vind het geweldig. Daarbij houd ik mij binnen Denkfysio met name bezig met het deelnemerscontact voorafgaand, tijdens en na de scholing. Ook heb ik contact met de sprekers, doe ik accreditatie-aanvragen en zorg ik voor scholingen gericht op studenten. 

Saskia Gudde

Enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar uitdagingen. Denkfysio biedt mij volop ruimte om in beweging te blijven, zowel lichamelijk als binnen dit bedrijf. Ik geniet van de brainstormsessies, op locatie of tijdens een rondje hardlopen, waarin we er in slagen om samen met deze inspirerende collega’s uitdagingen aan te gaan en prachtige scholingen en activiteiten neer te zetten.
De energie die ik in mijn werk bij Denkfysio kwijt kan, krijg ik van ons team en de deelnemers dubbel en dwars terug. Dat zorgt ervoor dat ik onder andere accreditatieaanvragen en praktische voorbereiding op onze scholingen met veel plezier doe!

saskia-zw
saskia-zw

Saskia Gudde

Enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar uitdagingen. Denkfysio biedt mij volop ruimte om in beweging te blijven, zowel lichamelijk als binnen dit bedrijf. Ik geniet van de brainstormsessies, op locatie of tijdens een rondje hardlopen, waarin we er in slagen om samen met deze inspirerende collega’s uitdagingen aan te gaan en prachtige scholingen en activiteiten neer te zetten.
De energie die ik in mijn werk bij Denkfysio kwijt kan, krijg ik van ons team en de deelnemers dubbel en dwars terug. Dat zorgt ervoor dat ik onder andere accreditatieaanvragen en praktische voorbereiding op onze scholingen met veel plezier doe!

Sluit je ook aan bij Denkfysio

Ontvang een alert op het moment dat er belangrijke ontwikkelingen zijn in ons vakgebied.