Over ons

In de fysiotherapie bestaat er niet zoiets als één waarheid. Het is een uitdaging om te blijven leren. Om ons vak goed uit te voeren zoeken wij verder dan de gebaande paden. We bestuderen de nieuwste ontdekkingen wereldwijd en bevragen de huidige aanpak.

Zo houden jij en ik elkaar scherp en investeren we samen in de toekomst van ons vak zowel online (via artikelen, webinars en vak inhoudelijke discussies) als offline (via events, scholing en trainingen).

Samen zijn wij

Verdiepend

Nascholing moet veel verder gaan. Dat wat we leren (in het onderwijs) moet een blijvend effect hebben. Dat wat we ontdekken (in de wetenschap) moet toe te passen zijn en dat waar we tegen aan lopen (in de praktijk) moet opgelost worden.

Vernieuwend

De fysiotherapie kent niet één waarheid. De uitdaging is om te blijven leren. Dat doen we samen. Om ons vak goed uit te voeren wijken we van de gebaande paden. We bestuderen de nieuwste ontwikkelingen wereldwijd en bevragen de huidige aanpak.

Verenigend

Door een collectief te vormen met duizenden collega’s ontdekken we meer, wordt leren leuker en worden de uitdagingen waar we tegenaan lopen in de praktijk sneller en beter opgelost. Sluit je ook aan bij de community van Denkfysio.

Sluit je ook aan bij Denkfysio

Ontvang een alert op het moment dat er belangrijke ontwikkelingen zijn in ons vakgebied.